Sammanfattning: 20 nov 2010

Det här är vad jag har gjort idag:

  • Tittat på 1½ film
  • Tittat på anime (Yakitate Japan)
  • Hållit på med webb design
  • Försökt att göra ett plugin som visar custom fields till WordPress
  • Skrivit tre meningar till på rapporten
  • Sett en dokumentär
  • Försökt inspirera mig själv till o blogga
  • Mailat läraren om mitt nuvarande sega tillstånd som gör att jag inte lär hinna lämna in rapporten tills på söndag
  • Diskat
  • Köpt dasspapper nere i butiken på hörnet

Det är typ det jag har gjort idag. Jag kom inte på nått bättre att skriva till det här inlägget, men jag ville så gärna skriva något, så då fick det bli det här. Jag har försökt tvinga mig själv att inte skriva så arga inlägg. Tror inte det uppskattas, och för tillfället gör det mig bara ännu mer sur, så då låter jag det vara. Då är det bättre att bara göra nått annat istället. Jag ska ta o beskriva lite kort om grejerna jag har gjort idag;

Jag började titta på en film om drakar, en animerad film som heter Dragon Hunters. Den var så jävla dålig att jag såg typ bara en kvart av dem. Sen såg jag istället ”How to train your dragon” igen. Det var bara typ max en månad sen jag såg den sist, och har längtat efter att se den igen, så jag tittade på den. Väldigt bra film. Har också sett ett par avsnitt av en anime serie jag och älsklingen tittar på för tillfället. Den handlar om bröd. Seriöst! Men den är jättebra och så jävla rolig! Det enda negativa med den är att man blir så sugen på att äta bröd och att baka, men det är sidoeffekter man får leva med.

Sen har jag hållit på med webb design, men det är inget ovanligt. Jag har varit halvt duktig och skrivit ett par meningar till gällande rapporten. Har dock kommit underfund med att vissa saker som den här organisationen gör, finns nog inte dokumenterad i kurslitteraturen. Det har också orsakat att det går ännu långsammare med rapporten än vad jag hade velat. Sen har jag sett en dokumentär på svt play om situationen med immigranter i Storbrittanien som ”tar alla jobben”. Väldigt intressant. Jag rekommenderar att ni tittar på den. Jag mailade läraren och beskrev min nuvarande situation så att hon är medveten om den. Det brukar uppskattas. Sen så är det massa vardagssysslor också, diskat lite och hjälpt Henrik med maten. Just det ja! Jag spelade en snutt Black ops också. Det får man inte glömma. Jag dog typ jämt, men vi vann två omgångar, jag och älsklingen.

Ja det var väl det. Vad har du hittat på idag?