Rökning borde totalförbjudas och klassas som narkotika!

69 miljoner upp i rök ? | Kropp & hälsa | Aftonbladet.

Jag har alltid varit ordentligt mot rökning, då jag anser precis som så många andra att rökningen skadar så otroligt mycket. Den gör foster svaga, människor cancer och så luktar det så jävla illa. Det är bara ett fåtal anledningar till varför jag anser att rökning är en förbannelse som måste förbjudas, och det fort!

Hade inte rökning varit så populärt, hade jag haft min mormor kvar i livet och min morfar hade inte fått cancer. Det är så sorgligt att veta om att någon är död p.g.a. att de har rökt i så många år. Varje gång man åker och hälsar på min morfar så måste man tvätta om alla kläder, p.g.a. att röken är så inpyrd i väggar och tak, men det är något jag vant mig vid. Dock är det så otroligt jobbigt varje gång.

Jag ska dock erkänna att jag har rökt, men de gångerna har jag varit full och ångrat mig som fan efteråt. Rökning är vidrigt!

Jag har väl inte så mycket mer o säga om det egentligen. Det enda jag tycker är att rökning borde klassas som narkotika och förbjudas, eftersom det bidrar till så mycket skada för människor. Jag förstår inte varför det inte har klassats som det tidigare. Det är ju så sjukt beroendeframkallande!

Jaja… Nu ska jag försöka plugga, trots att fingrarna inte riktigt orkar.