Byten och gratisnöjen.

Igår bytte jag webbläsare igen och återgick till firefox. Jag har använt google chrome hur länge som helst, men på sistone har det varit så mycket problem med chrome, så jag tröttnade och bytte över. Det kommer ta ett tag och vänja sig, men jag vande mig vid att använda chrome, så då kan man ju vänja sig igen med att använda Firefox. Det är ju typ den bästa webbläsaren som finns. Enda anledningen till varför jag bytte till Chrome berodde på att med alla dessa plugins till FF, så blev den så seg, så det bytte jag till Chrome. Intressant att veta, va?

Byten och gratisnöjen, är titeln på det här inlägget. Jag kom på det igår natt då jag försökte sova och hade massa bra idéer som jag skulle lägga i det här inlägget. Det enda jag kom ihåg var det med bytet av webbläsare. Oerhört jobbigt. Istället kan jag försöka berätta vad jag drömde i natt. Det kanske är lite mer roligt. Dessutom är det ju ett gratisnöje att drömma, det kostar ju inget! 😛

Jag drömde att jag och Henrik hade flyttat till ett villaområde och mitt emot oss bodde det en massa andra ungdomar i åldern 20+. Tror det var ett hem för ungdomar med problem, men det konstiga var att ingen utav dessa ungdomar hade några specifika problem. Ingen rökte, var kriminell eller nått annat. Det kan ha varit en familj med typ 12 ungar också, men alla var över 20 år. En av de som bodde i det här huset, vi kan kalla honom för A verkade dock ha lite problem. Han höll på med musik, och det enda han gjorde om dagarna var att spendera tid inne på sitt rum där han flera ggr i timmen kom på massa låtar som han spelade in och sjöng. Problemet där var att han var så jävla dålig på att sjunga och spela. Det lät förjävligt, så varje gång kom alla ungdomar som var hemma dit springandes för o kolla så att det inte hade hänt något. Varje gång som den här A lämnade sitt rum totalt supernöjd över hans senaste mästerverk så klagade alla på hon om och berättade för honom att han borde nog syssla med något annat istället. Hans musik var verkligen dålig! Detta sket han fullständigt i, och oavsett vad man en sa till honom om hans musik så slog han bara dövörat till.

Jag vet inte vilken stad det var som vi bodde i, men jag tror det var nånstans runt Jönköping. Det är bara en känsla. En gammal vän till mig, vi kan kalla honom för J hade precis flyttat tillbaka till stan efter att ha pluggat i Göteborg. Han hade inte fått jobb inom det han var utbildad till så istället jobbade han som grönsakshandlare i en butik och stormtrivdes. Han charmade hela stan med sitt jobb. En dag så brann hans hus ner, det var någon som tänt på och så visades det på TV. Jag fick syn på min gamle vän och bestämde mig för att jag skulle gå till butiken där han jobbade för att hälsa på han igen, och när han fick syn på mig så blev han skitglad och vi spenderade hela dagen tillsammans. Dagen efter var jag återigen i det hus där alla ungdomarna bodde och A var tydligen jätteglad över något. Det visade sig sen att han var svartsjuk över att jag umgåtts med min gamla vän J och att han var den som bränt ner hans hus till på köpet. Efter att man fick reda på det så hände det bara massa sjuka saker, bildligt talat så var det en katt o råtta lek och efter det vaknade jag.

Jag börjar verkligen undra över mina drömmar. Det här är inte första gången jag drömmer om J heller. Jag börjar undra varför jag drömmer om denna person så ofta. Efter varje gång så blir jag så påverkad av drömmen att jag får dåligt samvete, ungefär som att man gjort något dåligt, fast det bara varit en dröm. Väldigt jobbigt är det. Förmodligen beror det på att drömmarna är så verkliga, så det känns som det verkligen har skett. Dock är jag tacksam över att dessa känslor är inte lika starka idag som det varit förr då jag drömt om denne J. Jag tycker ändå att det är jobbigt, och jag vill att dessa känslor ska sluta. Det är liksom bara en dröm!

Idag ska jag göra det bästa jag kan när det gäller att plugga. Ska verkligen försöka skriva mer än vad jag skrivit hittills, men det är bara en önskan. Om det går att genomföra är frågan. Funkar det blir jag glad. Annars stannar det som vanligt. Ska prata med läraren imorgon om min situation så får vi se vad som händer. Önska mig lycka till. Det lär behövas. Motivationen tryter som fan… Fast på nått vis är jag glad idag. Förmodligen är det drömmen som bidragit till det. Jag har i alla tider blivit påverkad av mina drömmar, och kan de göra mig inspirerad och glad när jag varit sur och arg länge så är jag bara mer än glad.

Har du nån gång blivit så påverkad av en dröm att den påverkat dig i vardagslivet?