Hoppet är förlorat! Snön har återkommit…

Jag avskyr snö! Jag blir så deprimerad av vinter, kyla och snö så det är nästan helt galet. Förstår inte hur jag kan leva i ett land där det finns fyra årstider. Det är skitjobbigt. Det enda som gör att jag frivilligt stannar i Sverige är säkerheten man har om man är sjuk och man ändå kan ha en någorlunda ok vardag. Många andra länder har inte samma system, och de som har det har också liksom vi 4 årstider med vinter större delen av året.

Det är så surt, men vad ska man göra? Det är liksom inte lönt att gnälla.
Idag var jag uppe riktigt tidigt, typ 06.20 eller nått sånt. Jag och Henrik ska vänja oss vid att vakna lite tidigare igen, så vi får ut mer av dagen + att vi förmodligen ska ner till Perstorp till helgen igen, och då är det viktigt att åka iväg tidigt. Det tar över 3 timmar att åka tåg dit, över 4 om man ska vidare till väla. Helt sjukt! Jaja, ska som sagt inte gnälla. Har inte ork till det. Jag gnäller så mycket jag kan i hemlighet, så jag halvt om halvt inte vet om att jag gnäller. Då kanske det funkar.

Idag ska jag till skolan igen och vara där i 6 timmar, kanske mer. Det ska vara redovisning av SWOT analysen, i form utav en work shop. Fattar typ noll utav dagens innehåll, men förhoppningsvis blir det lite roligare än vad jag tror. Har ingen energi alls att ta mig dit, men jag måste. Jag är varken sjuk eller har någon annan bra ursäkt till att stanna hemma, och går man inte på föreläsningarna numera så får man ännu fler uppgifter som man måste göra för att inte få underkänt. Fan vad jag längtar tills den dagen jag får jobb. Kliva upp på morgonen, äta frukost, sticka till jobbet, jobba och sen hem igen där man är ledig. Inte sitta med massa kurslitteratur, gå på föreläsningar man inte är intresserad utav och känna sån press på att man måste prestera perfekt för att ens bli godkänd. Nä, gå till jobbet och jobba i ett X antal timmar, sen vara ledig utan ångest. Om inte jobbet är skittråkigt i och för sig. Då är det säkerligen skit samma. Jag har i alla fall insett jävligt rejält att jobba heltid är förmodligen inget jag kommer orka ändå, inte på en gång. Nä, jag ska leta upp mig nått deltid. Pengarna är inte längre ett problem. Så länge Henrik har jobb och jag får ut några tusen mer än vad jag har idag så kan vilken vardag som helst fungera. Bara jag får råd och tid med GD så är jag nöjd.

Usch vad jag svamlar o har mig. Jaja, det är väl en sån dag misstänker jag. Skickade iväg önskelistan till päronen igår också. Typ 4-5 grejer stod det på listan, varav en är henriks och en annan var gemensam present. Inte mycket till julklappar, men vad då? Jag har allt jag behöver och julen är inte viktig för mig. Det som spelar roll är att träffa familjen och min morfar. Allt annat tycker jag är så jobbigt och tråkigt. Julen borde omorganiseras så folk förstår att det är relationen mellan släkt o vänner som är viktig, inte massa julklappar. Så onödigt. Det kan man spara tills man fyller år. Då kan man vara lite ego o önska sig massa prylar, och så spenderar man julen enbart för att umgås med släkt och vänner. Det är min åsikt. Jag förstår om ingen  håller med.