Jag har nästan tröttnat helt på skolan nu. Men bara nästan.

Mellan varje pust, stånk och stön så finns glädjen där. Ibland. Dock inte ofta på sistone. Idag har det som sagt varit en omtumlande dag, men den har haft sina ljusglimtar. Dock vet jag inte vilka, men de har funnits där. Jag är i alla fall inte lika pissed off nu som jag var för ett par timmar sen. Kanske kan det bero på att jag är så jävla trött för tillfället så jag orkar inte bry mig. Om mindre än en timme ska jag och älsklingen gå o lägga oss. Vi ska upp typ vid 5 imorgon bitti och åka iväg med 6.40 tåget till Perstorp. Hoppas bara man får sova gott i natt, men man vet ju aldrig. Drömde massa mardrömmar i natt, inte roligt.

Det här inlägget är mer av en utfyllnad, men jag kände att jag behövde få ut lite mer utav dagens händelser. Att skriva om det som hände i skolan orkar jag inte. Har släppt det mesta, men det är ändå surt. Jag tror nog det är väldigt viktigt att kunna ventilera sig, bli lite förbannad och skriva ner det, och sen när man är glad igen att man skriver en liten påminnelse så man vet att hela dagen var inte ett fiasko.

Nu ska man ta o titta på sista svängen med anime för ikväll och sen sova. Jag är dödstrött! Det blir väl så när man tröttnat på läget, eller har jag missat nått? 😛