Ovärdelig hjälp fixar skivan?

Ja förmodligen är det så. Igår så stack jag till skolan mest ilsken och irriterad för att man tvungen att gå dit, och större delen av dagen var rätt tråkig. Dock så hade den sina ljuspunkter, då jag vid ett tillfälle i ett av basgruppsmötena fick hjälp utav en klasskamrat med hur jag kan koppla ihop vissa grejer med organisationen till kurslitteraturen och det fick mig att bli motiverad inför studierna igen. Igår skrev jag inte mycket på rapporten, men jag skrev mer än vad jag totalt gjort under en pluggstund jämföres med tidigare. Det är för mig ett bra resultat. Jag blev också inspirerad till mentorsuppgiften som också ska vara inlämnad tills på söndag, men det är inte säkert att jag hinner lämna in båda. Det skulle vara jävligt nice dock ifall man skulle lyckas med det. Jag har planerat att försöka sitta hela helgen med o göra klart allt, så vi får se hur det går.

Imorgon ska jag och älsklingen iväg till perstorp igen. Hans ena bror fyller år, så vi ska typ fira honom. Sen ska jag sälja min dator till hans ena syster, så man får in lite mer pengar. Köpte böcker till nästa delkurs för över 1100 kronor häromdagen, så det känns lite surt i plånboken för tillfället. Vi ska också kolla på julklappar till min familj så vi har det klart tills att vi åker iväg.

Har inte så mycket mer o säga, vilket är trist. Jag vill skriva så himla mycket mer, men det går nog inte. Jag får spara det till en annan gång. Ajöss för stunden då. 😛