Lukta bra och må skit. Eller var det tvärtom, kanske?

Är nyligen hemkommen från att ha varit borta från lägenheten i 12 timmar. Har varit vaken sen kl 5 i morse, men dagen har varit trevlig. Jag luktar lite illa bara, men det blir så när man hälsar på folk som röker inomhus. Har varit i Perstorp och hälsat på Henriks mamma och syskon. Sålt min dator till Rebecca bland annat, så det känns bra. Hon behövde en bättre dator och jag behövde pengarna för den. När vi först mellanlandade i Kristianstad träffade jag min bästa kompis Mac. Jag skulle ge henne ett gammalt headset så vi kan prata med varandra lite lättare över msn o skype, eftersom våra samtal ofta är så seriösa så får man så ont i fingrarna. Därför föreslog jag att hon kunde få ett gammalt headset så man löser den situationen. Hon höll oss sällskap på tåget mellan Kristianstad och Perstorp. Väldigt trevligt. Alltid kul o se sina vänner.

Vi var i Perstorp i ca 4 timmar och sen stack vi tillbaka till Kristianstad där vi köpte julklappar till min familj. Jag käkade skitgod sushi på ko-san, dyr var den men väldigt värd sitt pris. Nej, det är nog den godaste sushin man ätit på ett tag. Mer eller mindre perfekt, men dyr. Köpte en påse godis på Candyplock också, och så frågade jag efter mitt favoritgodis som är snusmumrikar. Eller ja, de är en av favoriterna och de finns inte nånstans i Blekinge att få tag på. Det roliga var att han kom ihåg att det var nån från Blekinge som alltid brukade fråga om snusmumrikar så jag sa att det måste varit jag. Annars är det på tiden att detta godis införs i Blekinge, så jag kan köpa det utan att behöva åka till Kristianstad. Det är ändå lite väl meningslöst…

Jag tänkte på att höra av mig till ett par kompisar som jag har i Kristianstad, men jag var så trött i huvudet och jag och Henrik kom överens om att vi hellre ville umgås själva och köpa de grejerna vi skulle ha istället. Det kändes som den bästa lösningen för oss båda.

Just det ja! Köpte nytt tangentbord också… eller egentligen så köpte Henrik ett till, eftersom jag har lånat hans i ett par dagar nu och inte släppt ifrån mig det, så jag har fått behålla hans och han har nu ett eget nytt. Krångligt, men vi har löst det i alla fall.

Snart ska jag ta en värmande dusch och sen käka snusmumrikar och se på nån film eller anime. Men helst film. Eller Simpsons. Det går också bra.

Jag älskar punkter idag. Väldigt inspirerat av min vän Veronica. Tack för den, televerket! 😛