Detta blir första gången jag inte lämnar in en uppgift i tid.

En ny era har börjat, förmodligen fullt med dåliga studieresultat. Inget jag hade hoppats på, men p.g.a. omständigheterna så får jag så lov att göra så gott jag kan. Igår satt jag dock och skrev klart min fastställda uppsatsplan där jag beskrev allt och lite till om mitt arbete etc. Hoppas lärarna kan visa lite mer förståelse nu, eller åtminstone en utav dem.

Jag har två tentor som ska vara inlämnade idag, men jag har inte ens börjat med den andra ännu. Tack vare hjälpen jag fick av en klasskompis har jag åtminstone lyckats komma lite längre, men den är långt ifrån klar och den andra uppgiften handlar om mentorskap. Där ska man hitta minst 2 artiklar om det, och jag har hittat en som är halvt ok. Någon annan har jag inte orkat leta efter + att man ska referera till kurslitteraturen med. Skitjobbigt! Orka? Förmodligen inte. Det här blir alltså första gången jag inte kommer lämna in något i tid på inlämningsdagen. Tidigare har jag alltid hunnit, jag hann även i förra delkursen, men i denna lär det ske ett ordentligt mirakel om jag lyckas lämna in åtminstone mitt paper om mentorskap.

Har typ inget mer o säga för tillfället. Inte mer än att jag är rätt trött på rätt mycket. Både privat och med skolan. Ja det var väl allt. Ajöss för denna gången.