Negativa känslor kring skolan måste sluta!

För en stund sen när jag satte mig vid datorn så kände jag en stark känsla inom mig. Det var en känsla som skrek massa negativt skit som man känner angående skolan, och jag upptäckte rätt rejält att om jag inte får de här känslorna under kontroll så kommer mina studier att gå dåligt oavsett vad jag än gör. Problemet är att det inte är så lätt. Är jag negativ om något brukar det stanna så hur länge som helst, tills att nått annat sker som tar bort fokuset från det som sker för stunden eller man blir glad över något annat så man kan släppa skiten totalt. Så som jag känner nu så vill jag bara att sakerna ska lösa sig snarast möjligt, så jag kan lämna in mina uppgifter och komma igång rejält med uppsatsen. Får jag bara lite hjälp och lite inspiration så borde det gå, men det känns svårt. Jag är på väg att tappa typ allt med studierna för tillfället, och det är så jobbigt.

Idag har jag en skitskum uppgift som ska göras. Jag ska läsa en hel bok på 160 sidor och komma på 5 frågor som jag ska publicera på ett forum inne på it’s learning. Sen efter det vet jag inte alls vad som ska ske, men man ska diskutera frågorna och rangordna dem, men jag vet inte om man gör det tillsammans med resten av klassen eller om man gör det i sin basgrupp eller hur fan det ska gå till. Jag har inte den blekaste aning. Dessutom har forumet varit komplett tomt hur länge som helst, så jag misstänker att typ ingen i klassen heller vet vad fan det är som ska göras, eller så är alla ute i sista minuten. Boken som man ska läsa heter varför vetenskap, och verkar skitdålig och krånglig. Den har än så länge bara tagit upp massa irrelevanta grejer om nån filosof och hans upptäckter som jag inte alls förstår mig på. Det kan också vara så att jag inte är mottaglig för sånt skit nu heller. Då blir det svårt att hitta nått också. Istället funderar jag på att bara komma på massa andra frågor om hur uppsatsen ska göras, men jag vet inte. Är bara så trött på skiten för tillfället. Vill inte! Orkar inte…

Kommer inte på nått mer o säga för tillfället. Lär blogga om det senare idag i så fall. Känns i alla fall som om man borde sluta för ett tag att skriva om känslorna gällande skolan. Visst, det är grejer som måste ut, men ibland blir jag bara mer frustrerad. Måste få in ett lite gladare inlägg snart. Ska försöka med det senare. Jag har nån idé om vad jag ska skriva om i så fall. Välkommen åter då 😛