Jag hoppas att även Ann-Katrin lyckas hitta kärleken!

https://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1615597!approot/embedvideo.swf?videoId=1.1927544

Jag följer ju bonde söker fru i år enbart för att min vän Ulrika är med i programmet. Dock har man fäst sig en hel del vid deltagarna i programmet, så oavsett hur det går för Ulrika så kommer jag nog se klart hela säsongen. Man vill ju veta hur det går för dem. Jag hoppas verkligen på att alla deltagare hittar kärleken, och än så länge verkar det finnas hopp för dem allihop. Ann-Katrin är ju lite blyg, och jag förstår henne. Det kan inte vara lätt att gå större delen av sitt liv utan att ha haft kärlek. Per-Johan verkar vara rätt trevlig, och det är ju bra att han kan uttrycka sig lite med o skriva ett brev. Jag tror det löser sig jättebra. Jag tycker det är synd att Jonas fick åka hem, men det är ju inte jag som ska välja, utan det är Ann-Katrin.

Jag tycker det är bra att Ulrika ställde Tomas mot väggen i gårdagens avsnitt, det är ju viktigt att man båda hjälps åt. Jag är rätt nyfiken på vad som kommer hända i nästa avsnitt, där både Ulrika och Tomas grät… Vi får se hur det slutar. Jag har mina aningar, men nästa veckas program får avslöja vad som egentligen hände. Väldigt dramatiskt verkar det bli i alla fall.

Ska snart iväg till skolan igen. Ajöss för stunden, då! 😛