Mellan pluggvarven lär det bli många dokumentärer i fortsättningen…

Idag blev jag medlem på tv4 anytime. För 49 kr i månaden så kan man se hundratals program, med hela säsonger utan reklam. Jag bestämde mig för någon timme sen att jag skulle slå till, och prova en månad. Femtio kronor för fritt tv tittande på tv4 låter väldigt bra. Dessutom kan jag titta när jag vill också. Det är bara ännu bättre.

Jag har länge stört mig på tv reklam, och tittar inte på vanlig tv längre. Dessutom så finns det så mycket skitprogram idag så man blir ju helt galen! Dock har jag alltid gillat dokumentärer, och jag upptäckte idag att tv 4 anytime har en jävla massa dokumentärserier att bjuda på, så det lär jag tittar på när jag inte känner för att plugga längre.

Jaja, nog snackat om tv. Igår var jag och pratade med en studievägledare om stödåtgärder. Mötet gick bättre än väntat, och det kändes som om det klickade rejält mellan oss. Tror nog jag kommer fortsätta boka möten med henne flera gånger eftersom hon är kurator också. Det kan nog behövas prata ut ibland med någon som har det som yrke, så Henrik o klasskompisarna slipper höra skiten hela tiden. Det var väldigt härligt tycker jag att få prata med henne igår, och vi ska ses i nästa vecka med min blivande mentor, så får vi se hur många timmar i veckan jag ska få hjälp i fortsättningen. Jag berättade att jag främst behöver ha mycket hjälp närmsta veckorna för att få ordning på kompletteringarna + jobbet med uppsatsen, och att det förmodligen lär ljusna när termin 4 startar. Huvudsaken för min del nu är bara att jag slipper ha kompletteringar och sånt efter mig för länge. Uppsatsen kan lämnas in lite senare vid behov, men kompletteringar tycker jag är värre. Blir det som en lärare sa häromdagen så lär termin 4 klassas som ”lätt” efter att termin 3 är över. Det ser jag fram emot.

Jaja, har inte så mycket mer o säga just nu. Ajöss för stunden, eller nått.. 😛