Lilla julafton blir det nog idag…

Igår beställde älsklingen min julklapp till mig. Detta är egentligen konstigt med tanke på att jag anser att jag redan fått min julklapp av honom redan. Det jag tycker är min julklapp är mitt nya tangentbord (eller ja, det som jag typ lånade av honom och sen så köpte han ett till som han nu använder…). Jag ville ha ett nytt tangentbord för att se ifall det skulle hjälpa mina fingrar något, vilket det faktiskt har gjort. Sen jag har börjat använda detta så har jag inte haft lika ont i fingrarna. Å andra sidan har jag inte skrivit så mycket heller, men när jag väl gjort det så har jag inte fått samma känsla i fingertopparna som innan och det är skönt.

Förmodligen får jag paketet idag, om det inte fastnar i Jönköping. Jag har ingen aning om vad det kan vara. Jag vill ha en ny datormus också, så det kan vara det men det kan också vara något helt annat. En skrivare t ex. Igår ruttnade jag totalt på min skrivare. Den vägrar skriva ut text om man inte har alla färgpatroner också, som är slut för tillfället. Det är skitjobbigt att den måste ha alla färgpatroner trots att den bara ska skriva ut text. Jaja, skitsamma.

Igår beställde jag också min nya mobiltelefon. Det blir en Motorola Milestone 2, precis som älsklingen köpte för nån dryg vecka sen. Den är klart så mycket bättre än iPhone, så det ska bli skönt att få en bättre mobil. Eftersom jag ska sälja min iPhone så får man typ halva priset tillbaka, så det är ju bra. I december när jag får csn så behöver jag inte köpa varken böcker, biljetter till resa eller så mycket annat. Alla de grejerna är redan fixade och betalda, så det är bra.

Som vanligt så är man frustrerad över studierna, men det sparar jag till en annan gång. Jag har ytterligare en skituppgift som ska göras, trots att jag tycker den är onödig, men den åsikten är ju inget nytt. På grupphandledningen igår så gick det i alla fall bättre än vad jag trodde, så det är skönt.

Nu ska jag försöka plugga, men det lär inte gå så bra. Har ingen ork alls idag till det, men ska i alla fall göra ett försök.