Förmodligen sista dagen med min iPhone idag…

Fick reda på för en stund sen att min nya mobil skickas idag och förmodligen har jag den imorgon. Stället där jag beställde den ifrån är jävligt snabba på leveranser. Det beror nog på att de använder DHL. Posten är ju så otroligt sega. Ska bli skönt i alla fall att få ny mobil, kunna ta bättre bilder och filma i HD – med en bättre kamera än min webcam. Den har bara 2MP kamera, så det blir lite skillnad.

Det var en ny skrivare jag fick av älsklingen i julklapp. En laserskrivare från samsung. Den verkar funka skitbra än så länge, och toner till den som kom med räcker i snitt till 2000 utskrifter. Än så länge har jag typ skrivit ut max 200 sidor sen jag skaffade skrivaren. Jag räknade ut att om jag köper bläckpatroner 4 ggr om året och skriver ut i snitt kanske 3 papper i veckan, så är det inte mycket pengar jag sparar heller. Jag har haft skrivaren i snart två år, så den har kostat mig en hel del. Nu kan jag skriva ut skitmycket och spara in pengar samtidigt. Känns bra. Frågan är bara om det går att skriva ut foton också, men det får jag ta reda på senare. Det händer ju ännu mera sällan att jag behöver göra det, då är en scanner i så fall viktigare.

Ska försöka ta mig an pluggandet idag igen. Har inga stora förhoppningar, men jag får försöka göra så gott jag kan. Jag förstår verkligen inte syftet med alla dessa tidskrävande uppgifter. Som om inte uppsatsen är tidskrävande nog, liksom?