Mitt liv måste bli mer intressant…

Jag måste börja skriva om andra saker i min blogg. Orsaken till det tänker jag inte gå in på. Jag vet inte hur jag ska formulera mig om den saken, så därför låter jag bli. Jag får i alla fall inte längre skriva om de saker jag vill. De kan tolkas fel och leda till att bloggen måste stängas ner till slut. Resultatet av det här kommer förmodligen leda till att jag kommer inom de närmsta dagarna ta bort en hel del inlägg p.g.a. att inte riskera att bli polisanmäld eller nått annat skit.

Då gäller det bara att försöka komma på vad fan man ska skriva om istället. Hmm… ska man starta en sån där totally-pointless-here’s-what-I-had-for-breakfast-kind-of-blogg, eller måste man göra något annat? Kanske ska lägga ner bloggandet totalt? Får jag inte uttrycka mig som jag vill, vad är då anledningen till att jag bloggar? Ingen alls! Som jag nämnt tidigare är bloggen mitt främsta verktyg för att hantera saker och ting i mitt liv som jag annars hade behövt hjälp utav timtals stunder med psykologer istället. Jag sparar tusentals kronor per år av att blogga, så varför inte fortsätta då? Jo, för att jag formulerar mig på ett sånt sätt som kan verka skadligt och leda till att mitt liv förvandlas till det helvete som jag absolut inte är ute efter.

Jag som hade tänkt skriva ett sånt glatt inlägg idag, men det går inte. Inte nu. Jävla skit. Jag fick förslaget till att låsa bloggen, och det är ju en idé. Problemet är ju att bloggandet kommer bli totalt meningslöst i så fall. Åtminstone för mig. I en låst blogg kan man uttrycka sig lättare, men grejen är ju denna att jag vill ju att folk ska kunna komma till min blogg, lära känna mig och dessutom lära sig något på vägen. Har jag en låst blogg så går inte det. Jag har alltså två val – lägga ner bloggen totalt eller sluta skriva om saker som är för mig enbart känslor och bara skriva om meningslöst skit, vilket innebär att om inte mitt liv blir mer intressant så kommer jag bara kunna uppdatera bloggen nån gång i månaden. Tror inte folk vill läsa så komplett meningslösa inlägg om vad de köper, äter, gör hela tiden… det finns andra människor som skriver om sånt så låt dem göra det. Ursäkta mig för att jag vill ha något djupare i den här bloggen!

Jaja, skitsamma. Det enda jag lär mig gång på gång är att så fort jag har en lättad känsla och är glad så gäller det att hålla fast i den känslan rejält. Fem sekunder senare är den totalt borta. Som idag, som igår och som tidigare. Enkelt, simpelt och komplett utan syfte. Välkommen till mitt liv. Ajöss till allt annat.