Jag behöver inte låsa bloggen, eller lägga ner den för den delen heller. Gött!

Saken som skedde igår är nu löst. Jag har lovat att inte bete mig lika illa i fortsättningen, och jag har rätten att uttrycka mig. Det gäller bara att inte hänga ut folk som kan tolkas för illa. Så länge jag undviker det så är det lugna puckar. Det som hände skrevs när jag var på skitdåligt humör och jag hade ingen bättre formulering. Skönt att det är löst nu i alla fall. Man har yttrandefrihet i det här landet, och hur jag klarar av vissa saker är en del utav min upplevelse, men jag ska göra så gott jag kan och försöka vara lite mer positiv i fortsättningen. Ifrågasätta saker och ting är kul. Att börja gnälla och bli jobbig är nog lite värre.

Nu kan jag ta o skriva det där glada inlägget som jag hade planerat att skriva igår. Jag hade mitt första möte med min blivande mentor igår och mötet gick skitbra. Jag tror vi kommer komma bra överens. Vi bestämde att jag ska satsa på att bli klar med mina två kompletteringar till den 19:e december och sen fokusera på uppsatsen. På måndag ska jag träffa min handledare och gå igenom ALLT som gäller uppsatsplanen etc. så att jag kan känna mig redo med att börja ställa frågor m.m. till mina intervjupersoner. För första gången känner jag mig ordentligt lättad när det gäller studierna, och det är jätteskönt. Vi får se också om jag eventuellt får ett par veckor till på mig att bli klar med uppsatsen, så man kan känna sig lite ledig över julen och så. Min mentor ska hjälpa mig med ett schema som kan passa, och så länge jag slipper känna mig stressad tror jag nog att det kommer funka bra.

Telefonen kom inte igår tyvärr. Det har varit ett stort snöoväder i Paris som försenat leveransen med ett dygn. Runt lunch idag borde jag få den, och då ska jag sitta och pillra med den hela dagen, installera apps etc. Ska bli så skönt att få en android! Tror nog jag kommer börja vlogga sen igen. Jag kan ju spela in video i HD med den, och ta mycket finare bilder än med min iPhone. Ska bli skönt.

Ja, det var väl det. En bra dag lär det bli idag. Åh, vad härligt!

P.s. Tack till alla vänner på FB som stöttar mig, och speciellt igår. Jag är tacksam över alla tips och råd. Tack!