Så var det ju det där med tänderna, ja…

Ulrika täpper till gluggen|Aftonbladet

Läste precis i aftonbladet att Ulrika ska fixa sina tänder, och täppa till gluggen. Det var nått jag redan visste, men kul o läsa om det i tidningen. Det får en att tänka på sina egna tänder. Jag har i hur många år som helst haft ett skitjobbigt överbett som drivit mig till vansinne under väldigt många år, och jag har drömt om att få råd med att fixa tandställning så jag för en gångs skull kan bli kvitt mitt fula överbett. Grejen är ju denna att det är bara jag som märker av det. Tänderna är åtminstone jämna och jag ser inte ut som en häst. Det är ju tur.

Om ni klickar på bilderna så blir de större.

Som tur var är jag idag inte lika missnöjd med mitt utseende som jag varit tidigare. För ett par månader sen så försvann all vånda med att vara osminkad etc. och jag tycker faktiskt jag ser bättre ut idag, än vad jag tyckt tidigare. Det är oerhört skönt faktiskt. Dessutom är det oerhört bekvämt att slippa sminka sig och ändå känna sig nöjd. För min del vill jag fixa tänderna nån dag, men det ligger långt ner på listan för tillfället. Att bli av med mina lån, fixa jobb och GD först är viktigare. När jag har mer ordning på saker och ting och mer pengar undanstoppat på banken – då lär jag fixa tänderna, men fram tills dess får det vara. Jag är ju ändå väldigt nöjd med mitt utseende idag, så varför då bry sig?