Det är nått fel med min näsa!

*Varning för äckliga detaljer!*

I min släkt från pappas sida så har rätt många haft problem (vad jag vet) med sin näsa, speciellt med faktumet att det verkar rätt lätt att blöda näsblod titt som tätt. Jag är likadan. Dock brukar jag bara blöda näsblod nån gång om året, och oftast i samband med förkylning och att jag snyter mig, men nu verkar det allvarligt som att det är nått fel med min näsa. I torsdags så bara började jag blöda igen, när jag satt utanför klassrummet efter en föreläsning och pratade med ett par klasskompisar, så då fick man täppa till näsan och ha lite svårigheter med att andas i typ 30 minuter eller hur länge det nu var. Höll inte riktigt koll. Nyss, för en stund sen så hände det igen! Fast den här gången satt jag ju inte i skolan, utan satt o kollade på anime. Nu sitter jag här och har återigen svårigheter att andas, eftersom ena näsborren är täppt med papper. Nedan ser ni en fin bild 😛

Vi får hoppas att detta inte blir en vanlig syn. Usch vad tråkigt det hade blivit...

Jaja, jag får ta och se till att alltid ha papper med mig ifall det kommer hända igen under de närmsta dagarna. I såna fall kommer jag besöka apoteket för nån speciell salva man kan använda som underlättar vid näsblod. Det typ stärker kärlen, eller nått. Har ingen aning, men det är bra att använda om man blöder mycket.

Jag får be om ursäkt för det här inlägget, men jag ville ha nått o blogga om idag. Detta var nått.