Är ni säkra på att det här verkligen är Lady Gaga?

Kändisar utan känsla för stil… – Mode – Modenyheter Modereportage Trender Tips | Expressen.

Ok, jag har lovat att inte hänga ut folk till höger och vänster, men Lady Gaga måste man erkänna är ett intressant ämne. Hennes musik är så uttjatad på radion att man slutat lyssna frivilligt och det beror till 99% till att jag inte orkar höra hennes låtar 70 ggr i timmen på i stort sett varenda radiokanal. Sen har hon ju ofta hamnat i tidningar, i rejäla blåsväder p.g.a. hennes riktigt ordentligt skumma klädstil.

Enligt expressens artikel så är tjejen på bilden tydligen Lady Gaga. Själv är jag osäker. Fast jag vet inte ens hur lady Gaga ser ut, bara att hon ser helt komplett annorlunda ut varenda dag man ser en bild på henne. Min granne kanske är Lady Gaga, vad vet jag? Jag kommer fortfarande ihåg när jag läste om incidenten då hon klätt ut sig i en dräkt som var svart och gulrandig och gått omkring så utanför en flygplats, så flygvakterna (eller vad de nu kallas för) fick varna henne att planen kunde bli förvirrade och tro att hon var en sån där bromskloss eller nått. Helt sjukt!

Jag ska inte vara alldeles för elak. Hon är konstig. Hennes musik är bra, men inte när man har hört den konstant-jämt-helatiden-24-timmar-om-dygnet-överallt. Jaja, jag är väl lika tjatig själv ibland. Skillnaden är nog förmodligen som sådan att jag inte är känd för att vara tjatig. Eller ja, det kanske är mest radiostationernas fel? Det finns åtminstone en bra sak med Lady Gaga. Hon gillar att ha grandisar i hennes musikvideos. Det tycker vi om!