Halvt utan telefon, eller nått…

Den nya mobilen jag köpte i förra veckan har i praktiken strulat sen dag två. Igår kväll när jag och Henrik skulle gå och lägga oss så blev telefonen skitknäpp och kraschade och startade om sig och idag så gick den knappt att starta utan att krascha. Efter många timmars väntan och en hel del forumletande och skrivande så lyckades vi få lite ordning på den i alla fall. Den har startat om sig en gång sen vi gjorde en factory reset på den, så det är ju bättre. Dock kommer man få snacka med motorola om det hela, och förmodligen lär man skicka in den för reparation. Det suger jävligt mycket, och imorgon ska vi köpa en tillfällig telefon till mig, så jag åtminstone kan bli nådd via sms och vanliga telefonsamtal. Kommer bli en tråkig jul har jag en känsla utav…

Lite mer glada nyheter: Imorgon firar jag och älsklingen 2 år tillsammans! Härligt värre!