En mycket bra dag, än så länge…

Idag firar jag och älsklingen två härliga år tillsammans. Tänk att det redan gått så lång tid? Underbart härligt är det i alla fall! Kommer nog skriva lite mer om det senare idag, så håll utkik! 😛

Idag har jag haft två mentorsmöten. Ett med min egna mentor, och sen det sista mentorsmötet med adepterna från saglu10. Både mötena gick väldigt bra, speciellt det första. Mycket givande, och det känns som om att man får den hjälpen man behöver för att kunna klara studierna. Det jag ska göra idag är att försöka skriva så mycket jag kan på mitt mentorspaper så jag kan lämna in det tills den 19:e och sen ska jag försöka bli klar med uppsatsplanen ikväll med, i alla fall senast imorgon.

Det andra mentorsmötet gick fint, men det var inte många som dök upp, tyvärr. Inget o klaga på. Vi som satt där hade jättetrevligt. Sen när jag skulle ta bussen hem hittade jag 10 kr på marken. Den tian tog jag, så nu förväntar jag mig mycket tur!

Ja, det var väl det. Mer skrivs det senare ikväll. Ajöss för stunden!