Sushi-Swushi

Har precis kommit hem från stan, där jag käkade sushi (igen) och älsklingen åt jättegoda curry nudlar med räkor och kyckling. Mycket mumsigt. Vi åt på nya peking i Karlskrona. Ett ställe som börjar bli något utav en tradition, speciellt när mamma och pappa kommer och hälsar på. Vi har alltid suttit vid samma bord också när vi ätit där, och ikväll var det så fruktansvärt tomt, så vi bestämde oss för att sätta oss vid vårt ”vanliga” bord igen. Det är kul med vissa traditioner tycker jag :P. Det gick skitfort att äta upp maten. Jag åt mina 8 sushibitar på mindre än 10 minuter, och älsklingen åt nog upp sitt på nån minut längre. Fort gick det i alla fall. Därav titeln på inlägget, ifall folk undrar. Swoosh! = jättefort. Sen måste det ju rimma lite också.

Efter att vi ätit upp den goda maten så stack vi iväg och köpte de sista julklapparna och sen efter det köpte vi en tillfällig telefon till mig. En skitliten samsung blev det. Det konstiga är att telefonen min har än så länge fungerat bra, men det lär bli en returnering ändå. Får se hur det löser sig. Älsklingen har pratat med företaget som vi köpte telefonen av, och de har beviljat en returnering på den, så vi lär skicka in den imorgon. Dock lär det ta nån vecka innan telefonen har nått dem, eftersom posten är så jävla långsamma. När vi köpt telefonen och andra prylar därifrån det företaget som vi ska skicka tillbaka min telefon till, så har de levererat med DHL, ett dygn efter att den skickats. Posten brukar ta minst 3 dagar på sig innan nått ens händer + ytterligare 2 dagar eller nått innan man har det hemma. Det säger min erfarenhet i alla fall. Om nån annan upplevt något annat så är det deras erfarenhet. Jag kan enbart tala för min egen, eller hur?

Sen köpte jag en ny tandborste på apoteket, en supermjuk sådan. Behöver det för mitt känsliga tandkött. Nä, usch. Nu börjar jag bli sådär vardagstråkig igen. Jaja. Man får se det med lite humor. För tillfället är ju detta något jag vill skriva om, liksom så då gör man ju det.

Nu ska jag försöka plugga i nån timme eller två. Sen vankas det godsaker och massa tv tittning för resten av kvällen. Vi lär äta gott tills vi spyr tror jag nog. Imorgon ska jag fortsätta plugga på mina hemtentor så jag blir klar med dem tills den 19:e. Känner på mig att det kommer nog gå bra. Vad tror du?