Älskade telefon! Kanske slipper du strula med mig nu…?

Det är nästan ett mirakel. Telefonen har faktiskt funkat fint nu senaste två dagarna. Den verkar bara gnälla på kvällen, när man laddar den efter att ha stängt av den, men annars funkar den jättebra. Det är skönt. Älsklingen pratade med företaget, och en retur är inte längre lika aktuell. Vi ska vänta o se vad som händer över jul, och returneringen ligger öppen så länge. Känns bra. Jag hoppas att felet bara var tillfälligt, och att jag kan känna att jag kan göra vad jag vill med den, filma, ta kort och spela spel bland annat. Så som man kan göra med en schysst android idag.

Har precis suttit i nån timme (minst!) och letat upp ett bra diktafonprogram till telefonen, och det verkar som om jag hittat ett nu. Fick betala lite för det, men det ska nog funka ändå. Det som är schysst med android är att man kan få refunds, d.v.s. återbetalningar på sina apps om man inte är nöjd. Jag hoppas att den här kommer funka, för det verkar som om de flesta appsen på marknaden för sånt här är rätt dåliga på ett eller annat sätt. Appen jag köpte heter TapeMachine, och kan spela in i massa olika format, bl.a. ogg vilket är bra. Tyvärr inte mp3, men så länge man lätt kan spela upp dem på datorn så är jag nöjd. Jag betalade typ 30 kr drygt för den. Ett rätt ok pris tycker jag. En annan app jag förmodligen kan rekommendera till såna här grejer är en app vid namn HI Q MP3 recorder, eller nått sånt. HI Q MP3 är i alla fall rätt. Om den heter recorder på slutet kommer jag inte ihåg för tillfället.

Imorgon ska jag sitta och hårdplugga hela dagen. Jag bad älsklingen nyss att ge mig en spark i röven om jag inte sitter och har näsan i böckerna större delen av dagen imorgon, så jag hoppas det hjälper. Jag upptäckte idag dock att den ena tentan jag håller på med från förra delkursen (den som jag inte blev klar med för första gången) är mycket svårare att skriva än vad jag trodde. Inte för att jag har svårt att formulera mina reflektioner över mentorskap, men att lärarna vill ha ca 3 sidor av mig. Jag har nu skrivit typ en full sida, med 1, 5 punkts radavstånd, och jag känner mig komplett färdig. Skulle jag lägga till något mer, så får jag antingen ljuga eller försöka ordbajsa massa annat onödigt skit som bara måste in för att få till det till 3 sidor. Inte lite irriterande. Jaja, det löser sig nog. Uppsatsplanen är inlämnad för fjärde gången nu. Efter hjälpen från mentorn igår så tycker jag att jag skrivit den riktigt bra. Har också färdiga intervjufrågor som jag ska skicka till läraren strax och hoppas på att hon godkänner allt, så jag kan börja boka in mina intervjuer. Vill ha de avklarade snarast möjligt helst.

Ja, nått mer har jag inte att säga för stunden. hej då macken… vi syns imörrn!