Det bidde en retur…

För en stund sen så började min telefon att jävlas med mig igen. Det började då en vän ringde mig och telefonen satt snygg inkopplad i en dockningsstation som vi köpte för att kunna ladda dem i vid datorn. När min vän ringde mig så blev det en annan ringsignal än den jag hade ställt in för alla inkommande samtal. Apropå det med ljud och signaler, så klippte den även halva signaler igår när jag höll på att fixa med det där diktafonprogrammet, men i övrigt så fungerade den ju fint. Senare idag när jag skulle ringa och beställa pizza, så hörde jag varken signaler eller nått annat när samtalet startade, och när jag la på så lät det ”tut-tut-tut” jättesnabbt. Rätt knäppt. Sen dess har telefonen startat om sig 17 ggr eller nått, även efter att vi gjort en factory reset på den så det blir till att skicka tillbaka den till leverantören imorgon, och så får jag tillbaka den om ca 2-3 veckor. Får se om det blir en reparerad telefon eller om det blir en komplett ny. Det får vi se. För mig spelar det ingen roll alls. Tills att jag får tillbaka den får jag klara mig med den tillfälliga telefonen jag köpte häromdagen. En skitliten leksak, som inte har nån vibrator ens än gång, så jag lär missa sjukt mycket samtal närmsta veckorna. En av anledningarna kommer bero på att jag lär inte komma ihåg min ringsignal, så ringer ni mig närmsta tiden och jag inte svarar på direkten, så testa tills jag gör det. Det blir säkrast så. Får bara hoppas på att jag inte slarvar bort den. Den är verkligen pytteliten! Titta på bilden nedan för att få en liten inblick i hur liten den är. Den väger nästan ingenting heller…
Ja, det var väl den nyheten, eller nått. Andra nyheter sparar vi till senare.