Det går långsamt trögt med studierna. Och nu kommer det gå ännu långsammare :-(

Ja, riktigt så farligt kanske det inte är, men långsamt går det i alla fall. Det är lite tråkigt, men det är väl väntat av någon anledning. Ska träffa min mentor imorgon igen, och jag har bett henne om hjälp med mina hemtentor. Jag har så ruggigt svårt att hitta relevant information i kurslitteraturen så det är nästan löjligt! Eller ja, det är lätt att hitta information, och det känns som om att man får antingen leta upp trevliga stycken här och där, skriva om dem och referera och sen lägga till kommentar i form med ”ja, o så här funkar det då inte på den här organisationen…” och sen fortsätta så typ 9 ggr eller nått. Det är ju alltid positivt att kunna ha belägg för teorier och hur organisationer fungerar, men om man inte kan hitta några specifika belägg som bekräftar att man kan göra sådär, ja då får man tänka utanför lådan och komma på lösningen på annat sätt. Likadant gäller det nog för min mentorsuppgift som är lika krävande och irriterande för tillfället.

Det känns lite surt att man inte har så mycket åsikter om mentorskap, men förhoppningsvis när jag får hjälp av mentorn imorgon så får jag i alla fall lite mer kött på benen så jag kan hitta nått och skriva om. Jag vill ju varken ljuga eller s.k. ordbajsa bara för att det krävs ett visst antal sidor i uppgiften. Det känns ju fel.

När jag syftade på ordet långsamt, så fick jag reda på igår att jag måste tyvärr göra alla dessa små skituppgifter som är ett krav i kursen innan jag kan sätta igång med uppsatsen. Ett väldigt surt besked, men jag får lösa det så gott jag kan. Uppsatsen lär startas nån gång efter helgerna, för jag lär sitta o hålla på med alla småuppgifter över jul etc. Tråkig, men har inget annat val.

Ja, har väl inte så mycket mer o tillägga just nu. Återkommer senare med det i sådana fall.