Röd politik är inte blå – den är röd!

Betalar för ny S-politik | Nyheter | Aftonbladet.

Jag kan inte sådär jättemycket om politik egentligen, och den här artikeln som jag precis läste förstod jag inte så mycket av heller. Det jag däremot förstod var rubriken, att PR konsulter m fl. vill styra sossarnas politik åt höger för att de ska vinna nästa val. Har jag rätt, eller har jag fel?

Hur som helst. Om sossarna blir styrda till att ha en politik som riktas mer åt höger än åt vänster, vad hindrar dem då från att gå i allians med alliansen? De säger att MP är tillväxtfientliga – hur då, egentligen? För att de vill satsa hårdare på miljön? Struntprat! Finns det något parti som är riktigt bra för framtiden så är det väl ändå dem?

Jag tror stenhårt på att den enda anledningen till varför sossarna förlorade valet är för att svenska folket inte litar på Mona Sahlin, efter alla dumheter hon har haft för sig. Det är vad jag tror. Om nån annan tror på nått annat – fine! Den ordentliga anledningen vet nog ingen. Det är förmodligen en kombination av allt möjligt, men jag är rätt säker på att 99% eller så av folket som valde att inte rösta på sossarna beror på att Mona hade blivit statsminister i sådana fall och att de inte vill bidra till det. Jaja, vad vet jag? Inte så direkt mycket, tyvärr, men skit i det. Jag säger ändå min åsikt. Personligen tycker jag att sossarnas politik har gått från halvt ok till att vara den optimala lösningen för Sverige. Trist att det inte är så många fler i vårt land som tycker det. Istället röstades det blått och glöm inte heller att SD kom in i riksdagen. Vi får se vad som händer med dem. De har målet att en dag styra Sverige. Jaja, den utvecklingen tar vi en annan gång.

Huvudsaken tycker jag bara är att en bra efterträdare till Mona fixas och att svenska folket åter börjar rösta rött. Det är vad jag vill i alla fall.