Rapporten är inlämnad och klar!

Nu kan man sitta och lata sig eller sitta med andra grejer, vilket är jättehärligt! Det är något som behövs, efter alla dessa veckor fulla med stress och ångest. För att inte tala hur man mått under hela terminen. Den har verkligen varit hemsk! Hoppas jag aldrig behöver må så här igen… Planeringen inför uppsatsen sen känns lugn och avslappnad, så det är oerhört skönt. Får bara hoppas att saker och ting går enligt planerna också när det är dags att börja med den på riktigt.

Jag har planerat att sitta ordentligt nu när jag är ledig med den hemsida jag har planerat under hösten. Den börjar bli verklighet nu, och alla bitar förutom ett snyggt tema är nästan på plats. Jag behöver göra lite snygga loggor och bakgrundsbilder först samt hitta ett föräldratema som jag ska bygga allt på. Nån gång i Januari ska den släppas i alla fall, men det kan ta längre tid. Allt hänger på hur mycket jag orkar med.

Har inget annat att tillägga. Blev ett kort inlägg det här. Hoppas det duger. Man kan inte skriva uppsatser varje dag, eller hur?