I sthlm igen, julen ska firas även 2010!

Ursäkta att jag inte bloggat på typ två dagar, men jag har knappt suttit vid datorn på sistone. Nu är man i Sthlm igen i alla fall. Resan gick bra, men bussen var över en timme sen. Vi fick vänta 50 minuter innan bussen ens dök upp och sen så åkte bussen 1 timme efter planerad avgång från Karlskrona. Själva resan gick bra.

Idag har vi varit i stan och köpt lite kläder till Henrik. Sen tog vi en fika och gick på bio och såg första delen av 7:e filmen av Harry Potter. Den var jättebra. Det återstår och se hur bra den är jämföres med boken sen, när man läst klart den om ett par år. Just nu har jag läst halva 4:e boken, men det lär dröja lång tid innan jag är klar med den. En förtydling: Jag läser på ljudbok. Så inga fler missförstånd.

Vi kom hem rätt tidigt idag till föräldrarnas hus, så vi har spenderat större delen av eftermiddagen med att titta på anime och annat. Än så länge har inga möten med kompisar blivit av, men det är väl lite för stressigt så här innan jul. Sen ska man ju erkänna att jag själv inte hört av mig så mycket till folk, men det beror på att man har annat man också vill göra, så att träffa kompisarna är bara en trevlig bonus.

Ja, jag har inte så mycket annat att säga. Imorgon far vi uppåt landet – till norrland igen. Ytterhogdal och stensån, here we come!