En julafton över förväntan!

Julen 2010 är nu över, eller åtminstone vad folk brukar tycka är den viktigaste delen. Julafton igår var väldigt trevlig, speciellt när vi väl kom fram till min morfar och träffade resten av släkten. Jag hade förresten fel med det där om både tomte och snålhet med julklappar. Vi sa det flera gånger under gårdagen att för varje år som vi ”barn” blir äldre så blir julklapparna fler när de borde bli färre. Högen var rejält stor igår, och jag fick en hel del intressanta grejer. Det jag fick var bland annat detta:

  • Presentkort på City Gross (Yeah, who could have known, right?)
  • En ny munkjacka
  • En jättefin duk
  • Presentkort på IKEA
  • Jättefina fotografier på mina syskon
  • Trisslotter (vann 25 kr, för den som undrar)
  • Fleecefiltar
  • En DVD med massa svensk humor

Och en massa annat förstås. Jag har garanterat glömt något. Sen ska jag erkänna att vissa av de här grejerna var gemensamma presenter till mig och Henrik.

Idag ska vi ta det lugnt ett par timmar, titta på film m.m. med jobbig reklam emellan. Sen ska vi iväg till min mosters kille och hans familj för att äta mer julmat och ha det trevligt. Imorgon åker vi tillbaka till Stockholm igen och den 27:e hoppas jag på att kunna träffa Kennel Grandison igen. Det var typ 10 år sen sist, och jag hoppas att vi kan komma dit. Då lär man fotografera röven av sig så har man massa bilder att lägga på bloggen sen.

Yep. Hörs igen när man har nått mer att blogga om. Ajöss!