Hemfaren i snöyran… eller nått liknande…

Yep, är mer eller mindre hemkommen nu. Har placerat min röv återigen i Sthlm och sitter nu mätt och halvt belåten efter sushi med familjen och längtar till morgondagen – rejält mycket! Ska träffa Kennel Grandison igen, efter typ 10 år sen sist eller nått liknande. Ska bli så underbart att äntligen få träffa dem igen. Hoppas bara på att kunna ta massa fina bilder som jag kan fixa till och ha till bakgrundsbilder och annat här på bloggen. Har jag tagit bilderna själv så kan ingen säga något, så jag ska verkligen försöka ta massa fina bilder. Om bara kameran på älsklingens telefon funkar som den ska. Än så länge tar motorola milestone 2 skitdåliga bilder. Åtminstone i mörker. Är det någorlunda dagsljus så brukar det faktiskt bli lite bättre bilder. Jaja. Det löser sig.

Nån gång efter klockan 11 imorgon ska vi bli hämtade i Västerhaninge av Ann-Louise. Jag längtar!!! I övrigt så gick resan hemåt idag väldigt bra. Från Ytterhogdal till Tönnebro i stort sett var det bara ett enda stort snömoln. Efter Tönnebro så kunde vi dra på rätt fint och resan hem gick förvånansvärt bra. Det hade hänt en hel del olyckor norr om Hudiksvall, men som tur var (vad jag vet i alla fall) så var det inget allvarligt. Det blev lite köer och så, men inga hemska krockar tror jag nog. Vi får hoppas på det i alla fall.

Snart ska jag ta en varm dusch tror jag nog, och sen ska vi se på en humor DVD som vi fick i julklapp av min bror och skratta röven av oss till lite Pepsi max, godis och chips. Müms!

Ja, det var väl det. I övermorgon ska vi hem till Maja igen. Har saknat henne, speciellt på nätterna. Man är så van vid att hon ska ligga under täcket och mysa med en. Nu är det bara jag och älsklingen i sängen. Det är lite konstigt faktiskt. Just det ja! Snart släpps wordpress 3.1 äntligen! Release candidate nr.1 är nu klar. Gött! Ska bli nice när den är släppt på riktigt. Så det så. Finns det något du längtar efter?