Hemma igen från årets julbravader 2010.

Igår kom vi hem till Karlskrona igen. För en gångs skull var bussen i tid från Stockholm, vi fick sitta på våra rätta platser från början och resan gick mer eller mindre smärtfritt hela vägen. Förutom en händelse i Oskarshamn, då vi hamnade bakom en lastbil som inte kunde köra vidare vid en korsning som gjorde att vi blev 20 minuter försenade så gick resan jättebra. En stor förbättring sen tidigare, alltså.

När vi kom hem så sprang jag till Teknikmagasinet för att köpa en radio, en s.k. squeezebox som är en webradio. Mina föräldrar fick en sådan av mina två syskon plus syrrans kille som är marknadschef på teknikmagasinet i julklapp och när vi kom hem till päronens hus häromdagen och lyssnade på radion blev vi väldigt imponerade, så vi bestämde oss för att köpa en till oss själva med.

Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända. Vi ska gå o handla i alla fall, kylen är ju typ helt tom på prylar, så då måste man ju fylla på. Annars ska jag försöka plugga lite, och syssla med andra grejer. Ska bli en rätt lugn dag. Över nyår ska vi fara iväg till Perstorp och vara där och fira med Henriks syskon och mamma. Ska bli kul. Det är kul att hälsa på dem – förutom allt rökande förstås, men det får man leva med.

Ja det var väl det. Hur ser era mellandagar ut?