En sammanfattning av året 2010.

Insikt är nog det ord man först tänker på när det gäller vad som skett under det här året. Lärande är nog något annat. Lärandet om mig själv, om den jag är framförallt. Jag har våndats med rätt mycket under det här året, men också förstått vad mina prioriteringar är och hur jag vill leva mitt liv. Det har varit ett fruktansvärt lugnt år, vilket har varit jätteskönt. Att dock hösten varit mer än bara stressig har väl varit det sämsta under årets gång, men det var väl mer eller mindre oundvikligt med tanke på hur saker och ting är planerade.

Jag brukar ofta skriva ett inlägg på nyårsafton, eller nyårsdagen och summera året. Det här känns som om det är första gången sen jag började göra det och allt bara känns hur jävla lugnt som helst. Inget speciellt. Inget nyårslöfte har jag, inga planer om att GD ska inköpas under året som kommer eller något annat. Det är bara lugnt. Allt lär fortsätta precis som vanligt. Dock har jag ordnat upp en plan i mitt huvud som förmodligen innebär att jag kommer bli klar med min B uppsats till den 20:e januari som jag fått reda på är det absolut senaste datumet jag har på mig att bli klar med den. Planen lyder simpelt; Jobba med uppsatsplanen, frågorna och skriva klart så mycket jag kan på seminarieuppgiften idag och imorgon. Sedan skall jag spendera en dag åt varje uppgift som skall lämnas in, vilket är typ 3 stycken eller så. Efter det ska jag boka tid med informanterna och genomföra intervjuerna snarast möjligt. Sen blir det transkriberingar och påbörja skrivandet av uppsatsen rejält. Följer jag det schemat jag har, innebär det dock att jag måste sitta i praktiken hela jävla dagarna med att bara plugga, minst 6 timmar åtminstone beroende på hur det går, men då slipper jag känna mig stressad i alla fall. Det är bara att transkribera och skriva uppsats. Delkurs 1 på termin 4 börjar den 17:e januari officiellt enligt schemat. Känns bra.

Ja, jag har inte så mycket mer o säga just nu. Gott nytt år på er, läsare! Hoppas att 2011 blir bra för er allihop!