Sicken bra början på det nya året… NOT!

Med den rubriken syftar jag inte på mig själv utan främst på nyheter som jag precis har läst. Dels om att faktumet att skådespelaren Per Oscarsson befaras vara död i och med att hans hem brunnit ner till grunden, men också en olycka som skett på Malmö C, då ett X2000 kört in i en stoppstock och hela tåget blev helt förstört. Som tur var så var chauffören helt ensam på tåget. I annat fall så hade det nog varit mycket värre. Nu kommer vi då till ifrågasättandet av dess nyheter.

Per Oscarsson befaras alltså att vara död. Det betyder att de misstänker att han kan ha dött i lågorna, eftersom han och frugan förmodligen var i huset då det brann ner. Än så länge har de inte hittat några rester av Per och hans fru, men tydligen var branden så pass kraftig att det kan räknas som en kremering. Att branden har skett är naturligtvis jättehemsk. Det är aldrig roligt när något brinner – oavsett vad det än är i min åsikt. Man kan förlora sitt liv och allt man äger i en brand, så detta är ingen bra nyhet i sig. Det jag vill ifrågasätta är att folk pratar om Per som om att han verkligen ÄR död. Hur korkat är inte det? Per och frugan skulle mycket väl ha kunnat rest iväg till Afrika och spenderat sin jul i nån djungel! Det finns inga belägg än så länge att Per faktiskt har omkommit, så varför då tala om han som om han vore död? Helt korkat! Men det är så det brukar vara med aftonbladet numera tycker jag. Det är inte nått att gå in på, men ändå. Korkat är det. Jag tror att både han och frugan lever. Jag hoppas bara på att jag har rätt.