I väntan på ett viktigt möte om mina studier…

…Så dyker det upp alla möjliga olika tankar i huvudet. En del tänker jag skriva om i det här inlägget. Andra skiter jag i och resten sparar jag till andra inlägg i framtiden. Först och främst funderar jag över alla de problem jag har som ingår i det naturliga skräpfaktumet att jag har en diagnos vid namn aspergers syndrom. En diagnos som för övrigt driver mig till vansinne och får mig att känna mig totalt jävla dum i huvudet vissa gånger, men som också har hjälpt mig att få lite mera stöd än andra människor. Fast grejen är ju denna. Hade jag inte haft A.S så hade jag förmodligen inte haft de problem jag har, eller hur?

Jag har krävt ett möte som förhoppningsvis ska ske i nästa vecka om mina studier. Efter en återkoppling på den 5:e kompletteringen på min fortfarande ej godkända uppsatsplan så har jag insett rejält att jag klarar inte detta själv. Fast det kanske jag har nämnt tidigare? Jaja, hursomhelst. Fram tills att mötet har blivit av vet jag inte alls vad jag ska göra. Ska jag läsa litteraturen ändå så gott jag kan? Ja, förmodligen lär jag försöka med det. Dock känns det komplett meningslöst, då läsförståelse aldrig varit min grej vilket har lett till att jag läser inte böcker frivilligt. Nu när man läser på högskolan är läsandet av kurslitteratur 99% av hela utbildningen känns det som. Det ÄR så man lär sig tydligen. Inte i mitt fall, men jag ska vara ärligt och erkänna att jag har inte gett mitt bästa än på att läsa litteraturen. Nä, det jag ska försöka göra nu är att läsa långsamt och försiktigt och försöka tvinga tankarna att hålla sig borta så jag kan ta emot det jag läser + att jag ska anteckna intressanta grejer samtidigt. Frågan är bara vilken jävla bok jag ska börja med, för jag har ingen aning om vilken som är viktigast. De flesta böcker i den här kursen ska ändå användas under delkurs 1 i termin 4 såvitt jag som jag har förstått det. All litteratur ska läsas om. Det är typ bara 3 böcker, kanske till och med bara två som jag behöver köpa in för hela nästa termin, så det borde finnas gott om tid till att läsa in all litteratur som behövs. Sen funderar jag på om jag nu ska skriva min uppsats i alla fall att jag ska byta ämne helt. Jag kanske sparar det här till min C uppsats istället, eller till något annat. Jag tror jag ska skriva om inlärningssvårigheter istället. Känns bättre passande under omständigheterna. Sen ska jag göra i så fall en litteraturstudie på det istället för något annat. Hursomhelst känns det verkligen som om jag tappat intresset för det jag skulle skriva om från början. Frågan är bara hur man kan gå tillväga, men det känns som om att detta är mer intressant egentligen istället för lärostilar som jag valt att skriva om. Jag kommer ändå ingenstans med det.

Det enda riktiga jag kan göra nu är att vänta på att mötet blir av. Har du nått bättre förslag?