Jag pluggar inte idag. Medvetet!

Fast jag borde faktiskt sätta mig lite senare idag och göra något i alla fall. Igår blev det inte mycket till läsande då jag efter en väldigt kort stund fick fruktansvärt ont i både armen, fingarna och handen, och den värken höll i sig i flera timmar. Inte roligt, men väntat. Det beror på att jag inte är van att skriva för hand, och jag greppar pennan för hårt. Jag har helt enkelt inte hittat sättet att slappna av på så man kan skriva. Istället satte jag mig vid datorn och antecknade direkt. Det konstiga var att jag kände mer eller mindre på en gång att detta ger absolut inte lika mycket som att sitta och läsa och anteckna för hand. Jag blev riktigt förvånad måste jag säga. Ordentligt och rejält! Slutsatsen av det då? Jo, den är blandad. Den är positivt laddad så länge som jag hittar ett sätt att skriva avslappnat på så jag vänjer mig. Å andra sidan är det irriterande att anteckna på annat sätt inte funkar lika bra, vilket gör att man undrar hur fan man ska göra för att få ordning på saker och ting egentligen, men jaja, det löser sig nog till sist.

Jag har börjat titta på serien tre kronor igen. Jag säger inte hur, det får ni spekulera över själva men jag har börjat se på den igen i alla fall. Jag kan säga rakt ut att jag är så fullkomligt besviken på serien. Visst, det händer mycket skit, men fy fan vilka dåliga skribenter! Och skådisar! Och karaktärer! Fan, inget stämmer överens med verkligheten, och föräldrarna i serien har ju ingen moral i kroppen. De vet inte vad uppfostran är för något. Även den sämsta föräldern hade blivit skitsur om ens fjortonåriga dotter kommer hem, skitfull och har redan haft sex med ett X antal killar. Föräldrarna bryr sig inte, skäller inte ut dem eller nått alls. Det är skitkonstigt. Dialogerna är jättedåliga och ungdomarna i serien har såna problem med både rasism, mobbing och gud vet vad, men ändå så kan de vara kompisar med varandra. Funkar det verkligen så i verkligheten? Jaja, ska inte gnälla för mycket. Jag är bara så sur på mig själv för att jag tyckte serien var skitbra när jag var ung, och jag ville se den igen för att komma ihåg vad som egentligen hände, så oavsett vilket tänker jag se hela serien, så jag vet att jag aldrig behöver se den igen senare. Jag är i alla fall glad nu att jag kan analysera serien och förstå att så här är det inte. Det kanske är därför Sverige inte har så bra filmer. Skådisarna suger och skribenterna ska vi inte tala om. Hittills har det varit en ny skribent till varenda avsnitt. De kanske aldrig blir nöjda? Vad vet jag…?

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning och sen surfa lite till. Eller spela nått. Whatever. Vad hittar du på idag denna söndag?