Jag är en rätt usel fotograf…

Den här bilden tog jag igår tror jag, eller så var det i förrgår. Jag lade huvudet i älsklingens knä, efter att han hällt i lite ögondroppar i mina torra ögon, då jag kände för att leka med hans telefon lite och öva på att ta riktigt usla bilder. Totalt tre stycken blev det, och jag tyckte att denna blev klart den bästa. Problemet är att man ser i stort sett bara min panna och halva vänstra ögat. Hade jag varit smart och riktat telefonen lite längre ner så hade jag synts bättre, men skitsamma. Det blev ändå en fin bild på älsklingen.

Nu kanske ni dock ser den här bilden och tycker att ”hey, den var väl inte så dålig heller…”. Då kan jag passa på att fråga… Har ni hört talats om photoshop? Jag fick fixa till bilden lite så att vi inte såg så sjukt bleka ut och ta bort det mesta jag kunde av våra röda ögon.

Jaja. Söta är vi som sagt. Det är väl ändå huvudsaken? Över två år har vi varit tillsammans. Den 14:e vilket är om typ 2 dagar är det två år och en månad som vi officiellt varit ett par. Underbart!