Mötet sker på tisdag.

Ursäkta att jag inte bloggat på typ två dagar, men jag har känt mig rätt slut i huvudet och passat på att tagit det lugnt. Har dessutom sovit dåligt två nätter i rad nu, och det påverkar mig rätt mycket. Får bara hoppas att det inte påverkar en allt för mycket idag bara.

Fick reda på igår att mitt möte jag ska ha med skolan sker på tisdag klockan 10. Ska bli riktigt skönt att få det ur vägen, faktiskt så jag vet vad som ska ske härnäst. Fram tills dess gör jag mitt bästa med att intensivläsa litegrann, även om det går i långsammare fart än snigelfart. I förrgår satt jag i ca 30 minuter med det. Igår blev det typ bara 20 minuter, kanske till och med bara en kvart, men orsaken till det är många. Eller åtminstone två. Den ena är att jag läser riktigt långsamt, och läser om samma stycken hela tiden. Jag vill verkligen se till att jag inte missar något. Den andra är att jag skriver på datorn för att anteckna. Konstigt nog bidrar till att det går långsamt, vilket jag tycker är ologiskt, men så är det. När jag intensivläste den andra boken i förra veckan om uppsatser och rapporter (Backman 2009) så gick det mycket fortare. Då var det typ 20 sidor per timme, men å andra sidan tog det mer på krafterna när det gällde min hand och högerarm. Det är jobbigt att skriva för hand. Har aldrig varit bra på det, men jag vill bli bättre på det. Det är en övningssak som sagt.

Annars har jag inte så mycket mer att säga för tillfället. Jag lär skriva ett par inlägg senare idag förmodligen. Har ett foto jag vill dela med mig utav.