En blandad dag.

Jag var i skolan idag på opponering och träffade hela högen som går på campus. Dock var det bara två uppsatser som hade blivit godkända till opponeringen, men det var kul att titta på det ändå. Inte för att jag lärde mig något nytt. Det jag uppskattade mest var att träffa klasskompisarna igen. Dock så fick jag en smärre chock under dagen då jag fick veta att en utav mina klasskompisar hade hamnat på sjukhus, så efter att opponeringen var över gick jag och en annan klasskompis dit och hälsade på. Det var rätt bra med henne trots omständigheterna, så det är skönt. Förmodligen lär jag hälsa på henne igen, typ imorgon eller i helgen.

Jag fick idag reda på också att jag mer eller mindre är godkänd på tentorna i delkurs två, fast jag måste komplettera på dem båda. Dock är det bara något litet, ett stycke vardera på varje uppgift i stort sett, så det ska jag försöka ordna snarast möjligt. Undrar bara lite hur, men det ska säkert gå bra.

Något annat som hände som gjorde mig lugn i kroppen var att alla mina klasskompisar jag pratade med om mina erfarenheter under kursen förstår mig fullständigt, och det var väldigt glädjande att höra. Det betyder att jag är inte ensam i alla fall. Känns jätteskönt.

Ja, så mycket mer har jag inte att säga tyvärr. Jag vill gnälla om lite nyheter som händer, men jag är inte på humör för att ifrågasätta så mycket sånt idag. Jag sparar det till en annan gång.

Har du nått kul o berätta, kanske?