Nu fick jag ordning på det!

Ja, nu verkar det som jag har fått ordning på mitt nya tema. Jag tog reda på vad det var som spökade, och jag blev rätt förvånad att det faktiskt berodde på pluginet som sysslar med typsnitt. Inte kanske så konstigt ändå, men rätt irriterande måste det vara för folk. Nu har jag kollat i både chrome, firefox och internet explorer 8 (eller var det 9, kanske?) och allt ser ut att vara i sin ordning. Jag fick ett par snygga typsnitt i alla fall, vilket är bra och det är samma typsnitt som jag använde innan, och det är hämtat från google fonts och helt fritt att använda vilket är bra. Det heter ”Rock Salt” för den som undrar. Ett tips till alla som vill använda sig utav personligare typsnitt istället för tråkiga websäkra sådana tycker jag borde använda sig utav s.k. @font-face teknik. Det beskriver WordPress gurun skitbra. Hör av er annars till mig om ni har ett WP tema ni vill få fixat så kan jag säkert ordna det. Dock i mån av tid, och jag varnarJag är ingen expert på detta. Jag har än så länge inte byggt ett eget tema från grunden, utan jag har enbart suttit och mixtrat lite med färdiga teman ifrån WordPress. Dock finns det ju inget tema därute som jag tycker är perfekt, men det är en riktigt rolig hobby.

Imorgon ska jag förmodligen sitta och skriva ner lite anteckningar och liknande grejer inför mötet som sker på tisdag. Älsklingen ska hjälpa mig med det. Jag längtar otroligt mycket till mötet. Jag vill veta vad som kommer ske, vad de föreslår etc. Jag tänker försöka föreslå främst att jag får läsa klart uppsatskursen parallellt med termin 4 och bli klar med den senare i vår, kanske i samband med tredje kompletteringstillfället i april för delkurs 1 + 2 från terminen. Om det går så ska jag prata med läraren om att byta ämne och ta och skriva om detta istället till nån annan gång eller skita i det totalt. Jag är inte så intresserad utav att skriva om det här ämnet längre. Det skulle inte ge mig så mycket har jag kommit på, och att medvetet lämna mitt tema om funktionshinder utanför utbildningen var en otroligt korkad idé. Nej, jag vill skriva om kommunikationens betydelse för inlärning hos funktionsnedsatta individer och göra en litteraturstudie på det. Nått sånt i alla fall. Jag tror det har mer betydelse dels för mig men även för forskningen inom det här området. Eftersom jag har upplevt diverse saker och ting under den här kursens gång som inte påverkat mig positivt är jag rätt övertygad om att mycket kan gå fel om man inte kommunicerar och det hade varit bra att få mina upplevelser bekräftade från tidigare forskning etc. Jag får se vad som händer, men jag vill prata med lärarna om det i alla fall om jag nu får läsa uppsatsen parallellt med termin 4 förstås.

Ja, det var väl det jag hade att säga för stunden. Om ett tag vankas det chips och dipp till middag + massa tv tittning. Tre kronor, Fullmetal alchemist och kanske nån film.

Vad hittar du på i helgen?