Snygg = vara smart?

Snygg? Då är du också smartast | Kropp & hälsa | Aftonbladet.

I denna artikel skriver de om Anna Anka. Hennes framgång beror inte på att hon är så otroligt vacker, utan för att hon är både smart och vacker. Ursäkta mig, men jag tror personligen på att hennes framgång faktiskt beror på att folk gillar att se en korkad människa slänga ut sig massa saker om sex och andra dumma grejer och därför är hon framgångsrik. Folk är irriterade på henne och eftersom människor vill se idioter på TV, så är det självklart så att de tittar på skiten med.

Jag säger inte att jag är den mest intelligenta människa som finns, och jag säger heller inte att jag är snygg. Personligen är jag övertygad om att smarthet sitter inte i skönheten. Den är totalt individuell. Sen kan det nog vara så att ”naturligt vackra människor” som ser ut som exempelvis brad pitt och jennifer aniston (för att nämna några namn) är framgångsrika för att de har jobbat hårt, dels akademiskt men säkerligen även p.g.a. andra saker. Anna anka för det första har säkert blivit framgångsrik för att hon har jobbat hårt för det och på något vis lyckats. Allt hänger på vad man mäter som att vara framgångsrik. Själv mäter jag det i att kunna hantera stress i mitt liv såsom det har sett ut senaste halvåret. Att jag gör något åt alltihop och försöker så gott jag kan. Jag mäter inte framgången i pengar – eller skönhet.

Jaja, man ska inte gnälla för mycket om det här, men jag tror inte ett dugg på den där studien som har gjorts. Tyvärr. Gör du det?