Jag kände på mig att det här skulle hända, men jag vet inte varför…

Greps på skola efter mord | Nyheter | Aftonbladet.

Jag har ett tag gått och haft känslan att en sån här grej skulle hända på högskolan. Nu i efterhand känns det väldigt konstigt, men det är ett faktum nu. Dock är det här inget jag har diskuterat med någon, utan det har bara varit en känsla. Något man känner på sig helt enkelt. Det går omkring en massa spekulationer om vem den här människan var etc. och som vanligt är det nog svårt att få reda på den riktiga sanningen. Rykten sprids fort och missförstånd är lätt skedda.

Jag kom till skolan vid kvart i tio och då var polisen fortfarande kvar. En stund senare gick jag in i skolan, köpte mig en läsk och lite godis i cafeterian och försökte leta reda på rummet som vi skulle ha mitt möte i. Det blev till sist inställt i alla fall, för samordnaren var tvungen att ta hand om skärrade studenter och personal. Mötet blir istället nästa fredag kl 13.00 och tillsvidare är det tänkt att jag ska fortsätta med termin 4 som om inget har hänt ungefär. Det känns bra. Sen verkar det luta åt att jag får läsa om uppsatskursen när den går i höst. Att läsa parallellt med termin 4 verkar vara praktiskt omöjligt, men vi får se. Alla såna detaljer ska diskuteras på mötet.

Det känns i alla fall bättre nu med studierna. Igår började jag läsa Chalmers bok, och den är jättebra än så länge. Jag saknar bara någon att diskutera med. Hör av dig om du är intresserad!