Jag vet inte om jag gör fel nu, men jag vill anteckna mera!

Ja, det är en kort sammanfattning på hur jag känner mig för tillfället när det gäller pluggandet. Har idag läst ca 50 sidor av boken. Drygt 100 kvar eller nått sånt nu av chalmers bok om vetenskap. Fast jag har knappt antecknat något. Det är rätt konstigt tycker jag. Det blev en hel del under de första 70 sidorna jag läste, men sen har det bara varit ren och skär historielektion vilket suger. Jag vill inte bara läsa – jag vill anteckna också! Kanske ska jag anteckna all skit om historia med? Kopernikus och hans planeter, Newton och gravitationen, Kuhn och det han sysslade med – vad det nu var. Minnet är kort.

Jag googlade runt lite nyss och fann en powerpoint som beskriver hans bok. Den var på 43 sidor, med fram och baksida (ja, låter kanske konstigt?!). Den beskrev allt möjligt som chalmers pratar om. Eftersom den var på 43 sidor så får det mig att känna som om att jag har antecknat på tok för lite, men jag tar bara det jag tycker är relevant. Är jag osäker så har jag skrivit en liten hänvisning i anteckningarna om ett stycke och sidnummer så jag kan gå tillbaka och läsa. Jag ska gå igenom powerpointen också ifall det behövs. Jag har den sparad. Vi ska ju diskutera filosofer också senare utifrån den här boken, så det är rätt viktigt att man har läst den. Jag känner bara återigen hur mycket jag saknar att diskutera det här jag läser med någon. Jaja, jag får väl det på föreläsningen i nästa vecka, eller när det nu var som vi skulle diskutera boken och filosoferna. Det löser sig.