Foto: Förr och nu. Eller är det verkligen jag på bilden?

Titta på bilden till vänster om den här texten. För typ två år sen eller nått sånt så såg jag ut sådär. Långt svart hår, svart smink runt ögonen och jag klädde mig rätt så feminint också. Personligen känner jag inte igen mig själv, men jag är ändå rätt nöjd med hur jag ser ut på den där bilden. Om jag var nöjd med mig själv är väl än annan historia. Jag kom ihåg att jag var rätt så skärrad då, och jag var inte riktigt mig själv. Varför säger jag inte, men de som känner mig riktigt väl vet varför.

Titta nu på bilden till höger. Jag har min originala hårfärg, är osminkad och bär återigen den klädstil som jag anser att jag trivs bäst i. Den här bilden togs för inte så jätte länge sedan. Max någon månad eller så. Kanske till och med bara nån vecka sen. Är jag lik mig själv jämföres den andra bilden? Förmodligen ja, någorlunda i alla fall, men det är extrema skillnader på hur jag såg på mig själv då och hur jag ser på mig själv nu. Idag är saker och ting bättre. Idag är jag mig själv.

Jag hittade den gamla bilden via mitt picasa album. Tänkte gå in o kolla o se vad jag har för bilder därinne och det var en hel del. De flesta bilder lär jag förmodligen radera inom en snar framtid. Annars lär jag bara låsa dem. Det kan ju vara bra att ha bilder kvar online, ifall man vill titta på dem igen. Jag hittade också bilder på mig själv då jag var som störst. Fan vad jag var tjock! Riktigt rund. Inte roligt. Jag är glad idag att jag inte ser ut så längre… Jag trodde faktiskt inte att min viktuppgång skulle synas så mycket i ansiktet och så, men det gjorde det verkligen. Dubbelhaka och ansiktet var alldeles runt. Bilden där uppe är nog tagen precis innan jag gick alla de där 15 kilon. Jaja, snart lär det vara ännu mera på väg neråt viktmässigt. Just nu står allt mer eller mindre stilla, men så fort som jag kommer börja promenera igen, både till skolan och till amiralen så lär jag förmodligen rätt snabbt återgå till den vikt jag är van vid. Jaja, det var inte tänkt att jag skulle tjata om detta, men det var bara lite grejer som dök upp.

Alla andra nyheter och tankar sparas till en annan gång. Ajöss.