Fjärrkontroll – ett inlägg inspirerat av gratistidningen commersen.

Det här var något jag läste i commersen i onsdags och den här artikeln inspirerade mig till det här inlägget. På senare tid är det ju mycket blogg utmaningar och så, och det är kul att svara på frågor, så jag tyckte jag kunde svara på de här. Hoppas ni tycker det är intressant att läsa.

Vad zappar du helst förbi?

Jag tittar inte på vanlig tv längre, men när jag ser på tv hemma hos folk så zappar jag gärna förbi reklam, och program om barn. Allt jag finner tråkigt, typ. Det är en hel del, men det mesta på vanlig tv idag är bara skit faktiskt.

Vem håller du mest i handen? Din man eller fjärrkontrollen?

Hehe. Egentligen borde man säga att jag håller han i högra handen och fjärrkontrollen i den vänstra, men det är inte riktigt sant. Det brukar börja med att han bestämmer först vad vi ska se och när han är nöjd, eller jag säger ifrån så får jag titta på min skit.

Vem har makten över fjärrkontrollen i ditt hem?

Vi har nog lika mycket makt båda två. Som jag nämnde ovan så bestämmer han först, och sen är det min tur. Vi brukar dock alltid fråga varandra om vad vi ska se på. Oftast är vi överens redan från början. Vi är duktiga på att kompromissa!

Vad har du för relation till fjärrkontrollen?

Hehe, förr i tiden då man bodde hemma eller såg på vanlig tv mer regelbundet så var det min allra bästa vän eller nått sånt. Idag är relationen mer neutral.

Mitt liv just nu…

Går i blandat tempo. Jag försöker öva mig till att studera bättre, men det går nog alldeles för långsamt. Jag misstänker att mina fritidsvanor är mer lockande än studierna för tillfället, men det är ju logiskt. Såsom det är tänkt att studera på högskola är inget som passar mig. Ju mer diskussioner, projekt och annat som är mer roligt som gör att man inte tänker på att det är studier, desto bättre blir det. Är det bara fokus på att ha näsan i böckerna så gör man allt man kan för att göra det så lite som möjligt. Jag är rätt så nöjd med hur livet ser ut för tillfället, men jag ser fram emot en roligare högskoletid.

Om jag kunde spola tillbaka tiden…

Så skulle jag direkt spola tillbaka till tiden jag skulle välja gymnasieutbildning och sparka mig själv i röven o se till att jag aldrig skulle gått den där IV linjen. Den har förstört mycket.

Om jag kunde pausa ett ögonblick i livet…

Så skulle jag nog varit så pass egoistisk att jag skulle vilja att de två veckor som jag spenderade som kennelflicka hos kennel grandison skulle varat längre. Det var riktigt härliga veckor det!

Om jag kunde återuppleva något…

Så skulle jag vilja se min mormor, farmor och gammelfarmor igen. Jag saknar dem så mycket!

Om jag kunde spola tiden framåt…

Så skulle jag vilja vara klar med studierna, bo i den där marklägenheten i Malmö/lund tillsammans med Henrik och ha fast jobb och att Anton är fullvuxen. Jag är så nyfiken på när det blir av. Att just bestämma att det ska vara i Malmö/Lund är lite väl osäkert, men det är vad jag drömmer om just nu.

Om jag kunde stoppa något/någon…

Så skulle jag stoppat mig själv från att träffa alla de killar jag varit tillsammans med under åren som bara förstört mitt liv. Det började med någon och skiten avslutades när jag blev tillsammans med Henrik. Resterna som skett innan det får jag betala för under resten av livet… Tänk hur det hade sett ut om inget av det där hade hänt? Då hade jag haft ett helt annorlunda liv. Vad härligt det hade varit…