SVT gravidbråkar redan om Victoria a.k.a. "Vem fan bryr sig?"

SVT gravidbråkar redan om Victoria | Nyheter | Aftonbladet.

Detta är ju helt galet sjukt! Vem fan bryr sig egentligen om hon skaffar barn? Att kändisar, vanliga svenssons och alla andra som får för sig att utöka familjen och skaffa ungar ska väl ändå för fanimej få göra det ifred? Visst, om man nämner det för sina närmsta att man vill ha barn och försöker skaffa så tycker jag att man ska glädjas åt det, men att gå och spekulera i när kronprinsessan blir på smällen? Det är väl ändå att ta i!

Personligen finns inget tråkigare att läsa om än när kändisar är gravida. Jag läser hellre aktierna som jag ändå inte förstår mig på. Det är roligare. Det är rena babyboomen nu, men jag är så glad att jag slipper!

Att sterilisera sig är nog ett av de bästa besluten jag har tagit. Nu önskar jag bara att medierna kunde lugna ner sig med sitt tjat om bebisar…

Btw. Jag menar inget illa med det här inlägget. Jag tycker bara att media börjar gå lite för långt med allt bebissnack. Jag ber om ursäkt ifall någon tar illa upp.