Iväg till Lund vi far… på disputation, alltså!

Om ca 30 minuter ska jag bli hämtad med bil av en tjejkompis till mig som går i klassen. Vi åker ner till lund för att kolla på en disputation som ska handla om barn och deras förståelse av fenomen. Det är i alla fall så jag har tolkat det.

Planerna som händer sen nämnde jag redan igår. Förmodligen stämmer de också. Kul ska det bli att äntligen få åka ner till Malmö och Lund. Det var alldeles för längesen jag var där nere. Helst hade jag velat åka ner ditåt typ varannan månad eller så, men rent tidsmässigt och rent ekonomiskt funkar inte det. Det tar för lång tid, och det kostar skjortan att åka. Har laddat mitt reskassa kort med 400 inför resan. Det lär typ vara slut när jag kommer hem. Förstår inte att det ska vara så dyrt att åka kommunalt. Jag åker upp till sthlm med buss för mindre än så… och det är en resa som tar typ tre gånger längre. Jaja, det här inlägget var inte planerat att handla om dyra tågresor, men ändå… Har inte så mycket annat jag vill säga om resan jag ska göra idag, så då får jag ha nått o skriva om, eller hur?

Yep. Nu ska jag snart borsta tänderna, packa ner tandborsten och mina tofflor. Sen är jag klar för att åka.

Malmö/Lund – Here I come! Have you missed me?