Jag vill ha tillbaka min telefon!

I över en månad har jag gått och varit utan min nya telefon, den motorolan jag köpte i början av december, som stolt skulle ersätta min usla iPhone, men så himla bra gick det alltså inte. Under helgen då jag varit i Lund och Malmö så har jag haft ett rent helvete med den ersättningstelefonen, så jag kunde likagärna varit helt utan telefon. Det hade inte gjort nån större skillnad. Jag hade knappt någon mottagning alls, speciellt inte om jag var i närheten av någon byggnad eller i nåns lägenhet. Det funkade absolut bäst på bussen eller när jag satt på tåg. Riktigt bra täckning har man haft då, vilket är konstigt. Jag vill bara ha tillbaka min motorola. På onsdag har jag enligt företaget jag köpte telefonen av väntat i två veckor. Enligt tiden som har gått då vi skickade iväg den för lagning är det snart 3 veckor. Vill bara ha den igen!

I övrigt har jag mycket problem med mina ögon för tillfället. Tror jag är förbaskat uttorkad eller nått. Mitt vänstra ögat är väldigt torrt, och förmodligen är det en kombination av för lite vatten och för mycket sittandes framför datorn. Irriterande, med tanke på att jag gör typ inget annat när jag är hemma. Har inget intresse för något annat som inte har med teknik att göra. Datorn måste stå igång typ jämt för att jag ska kunna hålla mig så lite rastlös som möjligt, men jag får tydligen betala priset för det också… typiskt att man inte har andra intressen som inte har med teknik att göra. Jaja, jag betalar gärna det här priset faktiskt. Även om det är irriterande. Jag har ögondroppar och jag försöker tvinga i mig äckligt vatten så mycket det går. Förhoppningsvis hjälper det.

Jaja. Har inte så mycket mer att säga.