Idag har vi övat presentationsteknik!

Frågan är om det gick bra? Ja, lite sådär självkritisk som man är kan jag erkänna och säga att jag är inte nöjd med min presentation, men det beror främst på att jag inte riktigt fick framföra det som jag ville. Jaja, inget att klaga på. Jag vill bara inte framstå som tråkig när man ska presentera något inför folk, något som jag själv tycker att jag har blivit sen jag började på BTH. Jag älskar att föreläsa och presentera saker inför folk. Det är faktiskt något av det roligaste jag vet. Dock sen jag började på högskolan har inte det här funkat speciellt bra. Det blir tråkigt och alldeles för mycket ”information” eller hur man ska säga som inte framförs på det sättet jag vill. Idag ville jag ha en diskussion med klassen, men jag blev överrröstad av mina gruppmedlemmar då vi trodde att det inte var lönt eftersom det är lite svårt ibland att få igång en diskussion, så vi sket i det. Dock blev jag förvånad idag när det faktiskt var andra grupper som framförde saker såsom jag själv hade velat göra, så det är därför jag är lite självkritisk idag…

Jaja, inget att gråta över direkt. Jag är för trött för det. Nu håller man på och tvättar (ifall nån ville veta :P) och det är snart dags för middag och de två sista avsnitten av en viss serie. Ikväll vetefan vad jag ska hitta på men nått blir det i alla fall…