Avklarat möte om studierna och en insmörjd fot.

Det är vad jag varit med om än så länge idag. Mötet som var väldigt efterlängtat gick i en väldigt god ton. Mycket av det beror på att termin 4 än så länge är väldigt rolig och intressant. Det är mycket som kan ändras p.g.a. ens inställning. Det stör mig att jag inte tagit mig an detta tidigare men jag får göra så gott jag kan av det hela istället.

Mötet varade i ca 45 minuter och det mesta var rätt så bestämt kändes det som, vilket var skönt. Planen är att allt ska fortgå som vanligt och det som jag bestämt mig för samt det jag vill få ut av utbildningen kommer jag med all säkerhet att få också. Det gäller bara att jag ser till att det händer. När jag sitter och intensivläser och frågor dyker upp så ska jag försöka skriva ner dem och sen se till att jag kan diskutera igenom det med mina gruppmedlemmar och handledare, eller på föreläsningar. Sen fick de lite inblick i hur jag funkar, min historia om hur jag pluggat tidigare etc. I det stora hela är jag väldigt nöjd.

Under mitt eftermiddagspass idag ska jag börja gå igenom Martin Heideggers livsverk varat och tiden. Den är i två delar och varje del är på närmare 300 sidor. Dock är boken väldigt liten i storleken, så förhoppningsvis kanske man kan räkna den som en större bok (rent storleksmässigt) fast den är på typ 125 sidor vardera eller så… jaja. Det löser sig. Ska bli intressant att läsa igenom den i alla fall.

Ja, gällande skolan så är det inte så mycket mer att tillägga. Ett annat intressant ämne kommer förmodligen diskuteras senare idag. Håll till godo. Det kan bli kul o läsa för er!