Gör vad som helst! Bara det går fort och fungerar…

Ja, nu snackar jag faktiskt om tekniken gällande bilar och hur vi kan sänka behovet av att använda bensin, diesel och annat som förstör miljön men ändå kunna åka i våra personbilar. Artikeln jag hittade här på aftonbladet handlar om lufthybrider, vilket låter väldigt intressant. Personligen skiter jag i vilket som går fortast att framställa (eller hur man nu ska förklara sig) bara vi får en teknik i bilarna som funkar utan att bilarna nödvändigtvis måste kosta skjortan. Personligen vill jag helst ha en elbil, men kravet är egentligen att den inte skall gå på varken bensin, diesel eller etanol. Antingen el, gas, hydrogen (vatten)… ja, ni fattar.

Jag hoppas mest idag på att när det väl blir dags att skaffa sig en egen bil, att elbilar är en del av samhället, så man kan åka längre sträckor än enbart max 15 mil åt gången (som idag är maxkapacitet  för exempelvis nissan leaf) och att snabbladdning ska funka precis som en vanlig bil när den ska tankas d.v.s. tre minuter ska fylla batteriet med typ 80% eller nått… Jaja, jag vet inte så mycket och ska inte uttala mig om saker som är alldeles för omöjliga att nå. Huvudsaken är att jag blir förstådd med vad jag hoppas blir en bra framtid för alla som önskar att åka bil.

Gällande studierna hade jag velat ha det som i matrix filmerna. Pluggar in ett kort i huvudet o så vips, så kan man allt om något. Det hade varit väldigt tidsbesparande, eller hur?