Lugna puckar gällande arbetet med filosofen Heidegger.

Har precis kommit hem från ett möte jag haft med min mentor där vi gick igenom kursens alla delar och uppgifter så man får större koll på vad det är som ska göras. Efter att jag pratat med mentorn gick jag o snackade med en lärare så jag är säker på att jag gör rätt med arbetet, och det visade sig att mina misstankar var korrekta. Man behöver alltså inte krångla till saker i onödan…

Imorgon ska jag träffa mina gruppmedlemmar i Ronneby och då ska vi gå igenom lite mer konkret om vad vi förstått etc. av heidegger samt hur vi lägger upp arbetet i fortsättningen. Känns rätt bra. Resterande tid av veckan lär gå åt till pluggande. Lade till att jag ska plugga i helgen också. Lär inte hinna bli klar med allt som ska göras annars, men det löser sig. Utöver pluggandet har jag inte så mycket annat att göra.

Kort inlägg blev det. Ett längre kommer förmodligen senare idag. Nu ska jag ta det lugnt i alla fall.